GIFFARD – NAJBOLJI SIRUPI ZA KOKTELE I AROMATIZIRANE KAVE

Destilerija Giffard već više od 130 godina proizvodi najkvalitetnije sirupe i likere najviše kvalitete. Kompaniju Giffard osnovao je 1885. godine Emile Giffard, farmaceut koji je izumio svjetski poznati peppermint liker po imenu Menthe- Pastille. Od toga dana, 4 generacije kasnije, Giffard još uvijek teži pronaći najbolje i najaromatičnije sastojke koje nam priroda daje te stvoriti najbolje proizvode.

Giffard sirupi proizvode se od svježeg voća i drugih sastojaka koristeći najmodernije tehnologije. Glavni naglasak tvrtke Giffard je na kvaliteti i prirodnim sastojcima zbog čega već 130 godina proizvode svoje proizvode prema istim isključivo prirodnim recepturama.

Giffard sirupe koriste i preporučaju vodeći barmeni i znalci diljem svijeta.

Sirupi Giffard rađeni su isključivo od pravih prirodnih sastojaka sa visokim udjelom voća te su puno intenzivnijeg i ugodnijeg okusa i mirisa od bilo kojih drugih sirupa. Destilerija Giffard proizvodi 47 različitih okusa Giffard sirupa.

Giffard sirupi savršeni su za izradu vrhunskih koktela, miješanih pića i raznih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, kolača, granita, aromatiziranih kava sa okusima.

Giffard sirupe za koktele i kavu karakterizira iznimno ugodna i intenzivna aroma te trajnost okusa. Svatko to proba Giffard sirupe odmah primijeti razliku u okusu naspram bilo kojih drugih sirupa.

Na hrvatskom tržištu postoje i drugi sirupi za koktele i kave kao što su Monin, Maraska, Gody, Marie Brizard, DeKuyper. Giffard sirupi za miješana i aromatizirana pića ne sadrže umjetna bojila, umjetne arome, konzervanse niti alergene.

Najbolji svjetski sirupi za koktele i aromatizirane kave – Giffard, od nedavno su dostupni i na području cijele Hrvatske.

Pozivamo se barmene i ugostitelje koji žele i biraju samo najkvalitetnije sastojke za svoje koktele, a koji još nisu probali Giffard sirupe da nas slobodno kontaktiraju kako bi dogovorili besplatnu degustaciju svih Giffard proizvoda u svom objektu (baru/ hotelu/ restoranu i dr.) i kako bi se sami uvjerili zašto su Giffard sirupi najkvalitetniji na svijetu i zašto ih svi vodeći barmeni u barovima i hotelima u svijetu koriste.

Želite se sami uvjeriti zašto su Giffard sirupi najbolji izbor za koktele i kave? DOGOVORITE BESPLATNU DEGUSTACIJU!

Želite se sami uvjeriti i ispobati Giffard?

Želim besplatnu degustaciju!

Lista sirupa će uskoro biti unesena. Popis svih dostupnih Giffard sirupa za koktele i kave možete pogledati na Giffard sirupi za koktele i kave.