GERANIUM LONDON DRY GIN

GIN SA NAJVIŠE NAGRADA NA SVIJETU – GERANIUM GIN!

Geranium Gin je najnagrađivaniji London Dry Gin na svijetu. Proglašen je za najbolji Gin nove generacije i za najbolji gin za miksologiju i koktele.

Geranium London Dry Gin naslanja se na 350 godina staru tradiciju, te je rezultat kombinacije strasti prema Gin-u i savršenoj preciznosti moderne znanosti te neprestanog znanstvenog usavršavanja kako bi se stvorio savršeni okus bez presedana.

Kako bi se stvorio vrhunski visokokvalitetan Gin, kombinirane su nove tehnologije sa tradicionalnim načinom proizvodnje kojom se proizvodi Old English Gin, najstariji Gin na svijetu.

Ideja je bila jednostavna, stvoriti najbolji gin kojeg svijet poznaje s ciljem da bude suhi, a u isto
vrijeme izrazito aromatičan, tako da se može koristiti u miješanju s tonicom, s vermutom, s voćnim sokovima ili čistim voćem.
Od samog početka bilo je jasno da se u osnovnoj recepturi želi koristiti cvijet Geraniuma, jer se taj cvijet nalazi u povijesnim recepturama za proizvodnju gin-a te se savršeno stapa sa neizbježnom borovicom te daje dodatnu dimenziju autentičnosti.

Za proizvodnju Geranium London Dry Gin-a koristi se savršena mješavina 10 svježih i sušenih botaničkih sastojaka najviše kvalitete koji sazrijevaju 48 sati u najfinijem alkoholu dobivenog od najkvalitetnijih žitarica. Zatim se provodi proces destilacije Copper pot still metodom koja je stara više stoljeća u više od stoljeća starom kotlu.
Rezultat je izvanredno glatki i izbalansirani gin s delikatnim okusom borovice i svježih citrusa,ružičaste arome Geraniuma i egzotičnih nota osam posebno odabranih sastojka.

Geranium London Dry Gin je najbolji premium London dry gin sa duhom nove generacije.

Za više informacija posjetite službenu Geranium Gin internet stranicu.

 

GERANIUM LONDON DRY GIN

 

OSTALI KOKTELI GERANIUM GIN